April 11, 2013

Small abstract studies

It's time to try new things, to change approach, to look at things differently, just a little springy wake up. I have so many paintings in progress, but I have to find time for other notions. I am dealing with many old-new ideas, trying out new techniques, mediums, materials., .. This applies to both traditional and digital field of my interest.

Here I have a few small studies, rather abstract, serving as suggestions for future much larger paintings. It's pleasure to work with them, I will give them more space in the future. The combination of drawing and painting is rewarding. And so I can experiment alot :).

Media I have used : Acrylic paints, watercolor crayons, chalk, permanent markers.


* * *
Je na čase zkoušet nové věci, pozměnit přístup, dívat se na věci jinak, prostě se trošku jarně probudit. Mám tolik obrazů rozpracovaných, ale přesto si musím najít čas na další nápady. Zabývám se staronovými myšlenkami, zkouším nové techniky, média, materiály,.. platí to pro tradiční i digitální pole mého zájmu.

Mám tady několik malých studií, spíše abstraktních, sloužící jako návrhy na pozdější, mnohem větší malby. Dobře se na nich pracuje, dám jim v budoucnu více prostoru. Kombinace kresby a malby je obohacující. A můžu tak experimentovat do aleluja :).

Použitá média : Akrylové barvy, akvarelové pastelky, křída, permanentní fixy.





No comments:

Post a Comment